Webdesign

In de beauty branche is het leuk, maar ook vooral belangrijk om je (potentiƫle) klanten een indruk te geven van je salon. Een eerste contact die zij met jou en je salon hebben kan zijn via je website. Juist daarom is het zo belangrijk dat zij een goede indruk krijgen van jou, je salon en je diensten. Wij bieden jou een mooie, op maat gemaakte website die goed vindbaar is voor jou klanten.

>> Lees meer over webdesign

Huisstijl ontwikkeling

Met een huisstijl laat je de identiteit van jou en je bedrijf zien. Zeker in combinatie met je logo geef je jouw salon een professionele uitstraling. We maken de huisstijl op maat, dus geef ons je wensen door en we gaan aan de slag!

>> Lees meer over huisstijl ontwikkeling

Promotiemateriaal

Als ondernemer ben je natuurlijk altijd aan het kijken hoe je de beleving voor jouw klanten zo goed en leuk mogelijk kunt maken. Dit kun je doen door je salon op verschillende manieren te promoten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan visitekaartjes of stempelkaarten om je (potentiƫle) klanten aan je salon te binden. Wil jij een overzichtelijke prijslijst? Wij ontwerpen een prijsfolder of brochure! Bekijk hier de mogelijkheden.

>> Lees meer over promotiemateriaal

Social Media

Zit jouw doelgroep op social media? Dan jij ook! Social Media is een uitstekende manier om in contact te blijven met je doelgroep. Blijf actief door regelmatig iets te posten of een leuke actie online te zetten. Laat door middel van afbeeldingen zien wie je bent en wat je doet. Wij zetten alles voor je klaar in je huisstijl! Je hoeft zelf alleen maar te zorgen dat je regelmatig iets post.