Nieuwe website

In de beauty branche is het leuk, maar ook vooral belangrijk om je (potentiële) klanten een indruk te geven van je salon. Een eerste contact die zij met jou en je salon hebben kan zijn via je website. Juist daarom is het zo belangrijk dat zij een goede indruk krijgen van jou, je salon en je diensten. Wij bieden jou een mooie, op maat gemaakte website die goed vindbaar is voor jou klanten.

Met een website van succesvollesalon.nl zorg je ervoor dat nieuwe klanten je goed kunnen vinden en dat klanten die je al hebt op de hoogte blijven van jou acties en ontwikkelingen. Wij begrijpen dat het oriëntatieproces begint op het internet. Jij ook? Wij maken een ontwerp dat past bij de uitstraling van jouw beautysalon. Zo krijgen je klanten een goede indruk van wie jij bent en wat jij doet.

Wij bouwen professionele websites waarbij de focus ligt op het werven van nieuwe klanten voor jouw salon. De website wordt op maat gemaakt naar jouw wensen. Hierbij zorgen wij er natuurlijk voor dat de website ook op mobiel en tablet gebruiksvriendelijk en overzichtelijk blijft.

Enkele voorbeelden 

Neem vrijblijvend contact op
met onze adviseur René