Promotie materiaal

Als ondernemer ben je natuurlijk altijd aan het kijken hoe je de beleving voor jouw klanten zo goed en leuk mogelijk kunt maken. Dit kun je doen door je salon op verschillende manieren te promoten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan visitekaartjes of stempelkaarten om je (potentiële) klanten aan je salon te binden. Wil jij een overzichtelijke prijslijst? Wij ontwerpen een prijsfolder of brochure! Bekijk hier de mogelijkheden.

Visitekaartjes

Een visitekaartje is de ideale manier om eenvoudig in contact te blijven met (potentiële) klanten. Met de informatie op het visitekaartje kunnen zij eenvoudig contact met je opnemen. Daarnaast geeft het ontwerp een beeld van jouw en je salon.

Stempelkaarten

Zoek jij een eenvoudige manier om klanten aan je salon te binden? Biedt ze dan een stempelkaart aan! Bij een volle stempelkaart kun jij korting geven op een behandeling of product. Wil je echt een professionele uitstraling? Kies dan voor een op maat gemaakte stempelkaart mét stempel van jouw logo!

Flyers of brochures

Een brochure of folder is een goede manier om jouw salon onder de aandacht te brengen. Heb jij een leuke actie bedacht of wil je klanten informeren over je behandelingen en prijzen? Wij maken een ontwerp en leveren het drukwerk bij je af!

Cadeaubonnen

Weet je niet wat je voor de jarige moet kopen? Een cadeaubon is altijd goed! En natuurlijk heeft jouw salon die! Wij ontwerpen een mooie cadeaubon in jouw huisstijl. Hierop kun je zelf de waarde invullen en een geldigheidsdatum. Zo zorg je ervoor dat je altijd een passend cadeau klaar hebt liggen.

Het leuke van een cadeaubon is dat tevreden klanten het doorvertellen. Hebben zij een prettige ervaring gehad in jouw salon? Dat is vast ook leuk voor hun vriendin, moeder of broer! Met de gepersonaliseerde cadeaubon van jouw salon kun je iedereen blij maken!

Neem vrijblijvend contact op
met onze adviseur René